Fördelar med att röka cigarr

Att röka cigarrer är coolt. Det finns massor med skådespelare och superstjärnor som röker cigarrer i filmer medan de är i en häftig miljö. Men då cigarrer är rätt dyrt, till skillnad från cigaretter som du kan köpa billiga vid varje butik, kostar cigarrer ofta dig minst 5 gånger pengarna. En cigarr kostar mer än 70 kronor och en låda kommer att kosta mer än 1 500 kronor. Priserna varierar beroende på hur de tillverkas. Men oavsett vilket priset så kommer det med många fördelar at röka cigarrer. Vissa entusiaster klassificerar det som en hobby och letar efter den bästa cigarren på planeten. Men nu står du säkert och undrar: vilka är då fördelarna med att röka cigarr? Jo, det ska vi berätta nu!

Avslappning

Det finns många sätt för dig att slappna av efter en lång och stressig dag på jobbet, men det snabbaste sättet att få bort all stress är att röka en cigarr. Cigarren stillar ditt sinne och skingrar dina tankar. Något som ger dig ett annorlunda perspektiv på din situation, framför allt om du är fundersam över ett särskilt beslut som du måste göra. Sätt fyr på en av dina favoritcigarrer och känn hur stressen försvinner sakta men säkert. Testa du själv redan idag och se hur cigarren kan hjälpa dig att må bättre till vardags.

Problemlösning

Kan du tro att det hjälper dig att lösa problem genom att röka en cigarr? Det här måste du tro på, för det stämmer faktiskt. Under en lång tid har människor genom tiderna rökt cigarr för dess förmåga att hjälpa oss att tänka kreativt och utanför boen. Effekten av cigarren som vi tidigare nämnde har en avslappnande effekt på dig och ger dig genom det en förmåga att tänka djupare på olika frågor och problem vilket hjälper dig att lösa dem i förlängningen. Ju mer avslappnad du är, desto mer utrymme har du för att fundera över dina bekymmer. Ibland är vi så stressade att vi inte hinner tänka över vad vi måste göra, utan handlar istället i effekt. Därför är det bra att koppla av med en cigarr för att hitta bättre lösningar på alla våra problem.

Bättre samtal

Att röka en cigarr lämnar ett positivt avtryck, framför allt om du är i en grupp med andra cigarrentusiaster. Konversationerna kommer att flöda då alla har spännande historier att berätta om sin relation till cigarren. Det är precis som vilken hobby som helst. Och även om du inte känner personen sedan tidigare så kommer du snart inse att du har massor av gemensamt bara genom ert intresse till cigarren. Det är en bra isbrytare och en bra grund för en fortsatt vänskap. Men att röka en cigarr fungerar lika bra i tystnad även om man är i grupp. Finns det något härliga än att sitta runt en öppen eld i en skön fåtölj med en cigarr och gott sällskap. Det sägs att bästa stunderna är de man har med andra, och det gäller även med cigarren.